Hemnet-span på Igeldammsgatan

av | apr 24, 2020 | Okategoriserade, Veckans Hemnet-favorit

Idag kikar jag in för att dela med mig av ett fint bostadsspan som jag verkligen föll för när jag såg det, och ja hoppas ju såklart att du ska göra detsamma!
Denna gången är det en nyproducerad lägenhet i industriell stil med öppen planlösning,  och som du ser här ovan, med stora industriglasfönster som sätter stilen på pränt!

Takhöjden som är 4,5 m ger ju fantastisk rymd i detta vardagsrummet och är ju bara helt magiskt, och här kan man även inspireras av att inreda med gardiner i hotellrumsstil och även mattor som lyfter inredningen.
Bostaden finner vi på Kungsholmen med adressen Igeldammsgatan 22B med 4 rok fördelat på 115 kvm med högkvalitativa interiör rakt igenom med tydligt genomtänkta funktioner och materialval.

Matbordet ovsn är det ståtliga bordet designat sv Piet Hein Eek som synts i otaliga inredningsmagasin.
Älskar stilen med det rustika bordet, bistrostolarna,  fårskinnen, kuddarna och den lilla pallen.
Lampan skulle jag tro kommer från italienska Gervasoni.

Eventuellt kikar jag in med ett Fixa Stilen inlägg senare här hos mig men tills dess kand i spana in andra sådana inlägg om du kikar HÄR

Sist men inte minst ser vi en bild från det fina badrummet med ett jättefint bakar med rund form, ja bara badkaret i sig gör att jag vill flytta in!
Vill du ta reda på mer info och kika på fler bilder så skynda vidare till Wrede Fastighetsförmedling

*mäklarbilder Wrede Fastighetsförmedling/fotograf Elisabeth Daly

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *