Pallkrage och odlingshörna

av | apr 21, 2020 | Bloggkärlek, Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

Just nu blir det mycket inspiration till uteplatsen  stor som liten här hos mig, det ligger ju helt rätt i tiden och dessutom känns det som bomull för hjärtat i den tid vi befinner oss i.
Även idag blir det lite bilder som jag tagit ute på den stora terrassen och jo, det finns lite drömmar att förverkliga där..
största drömmen vore ju ett jacuzzibad i ena hörnan med utsikt ut över havet, en ganska stor och inte så lättillgänglig dröm i jämförelse med den andra…
Jag tänker nämligen att precis där ovan i bild vore det perfekt med en liten odlingshörna!

Jag tänker mig att en eller två pallkragar på hjul  vore magiskt för att odla lite delikatessgrönsaker som sallad, sockerärtor, rädisor, persilja osv medan man kunde försöka sig på morötter, gulbetor och potatis i den andra…
Bilden ovan har jag lånat av Frida som driver Trendenser, hon har tipsat om hur man gör dessa pallkragar från start till mål och det tänket jag vore ett perfekt uppdrag för min man som är den händiga i denna familjen.

Jag misstänker att Affe skulle vara mycket intresserad av en odling i lagom höjd så att han kan gå dit och nosa runt, det gör han nämligen dagligen i de krukor som finns på plats där idag.

Ha en fin tisdag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *