*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag kikar jag in med ett sommarminne från förra året då vi besökte favoriten Fiskebäckskil som vi gärna återvänder till.
Att fira påsken där var något som vi funderade på men avstod då vi löd uppmaningen att stanna hemma och inte resa runt i landet för nöjes skull.
Denna uppmaning har inte anammats av alla kan man tydligt märka då det vimlar av sommarboende i de flesta svenska sommarorter där man kan tänkas ha sommarhus….riktigt dålig och egoistisk stil.
Vi som stannade hemma men i gengäld fick man känna oss extra utsatta då många andra struntade i uppmaningen och begav sig hit till Båstad, Orust, Österlen osv i helgen har det varit säkert 100% mer människor här i Båstad än för två veckor sedan.

Så, över till min outfit i bild som jag fått många frågor på då bilden dök upp i förbifarten nyligen.
Den stickade randiga tröjan som jag har på mig kommer från Lexington och just nu med 40% rabatt HÄR, klänningen är jättegammal med liknande finns liknande jättefin variant HÄR  eller denna som är ännu finare i en rosa nyans.

Några av mina mest använda sneakers som jag använder till både träningstights och kjol är de som du ser här ovan, och ja de finns fortfarande till försäljning och just nu med 30% rabatt om du kikar HÄR.

2 Kommentarer

  1. Martin

    Du får självklart göra precis det du tror är bäst och jag kan inte på något sätt kasta första stenen. Jag reagerar ändå på att du i flera inlägg lite bestört uppmärksammar att människor åker till sina lantställen. Av de senaste veckornas inlägg att döma åker väl även ni mellan Malmö och Båstad? Känns som dubbla signaler till oss läsare.

    Svara
  2. Inredningshjälpen

    Där har du fel. Du verkar ju dessutom läsa min blogg ganska noggrant men ändå missat att jag berättat att vi bott och håller oss på ett samma ställe sedan viruset först kom till Sverige, typ sedan februari. Ställt in alla kundbesök osv.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *