Veckans lyxiga Hemnet-span på Viktoriagatan 15C!

av | apr 4, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag kikar jag in för att dela med mig av ett jättefint och lyxbetonat Hemnet-span som är helt nyutkommet under den gångna veckan.
Ett sånt där hem som har DET och som man fastnar för vid första anblicken om du frågar mig, och ja, sekelskifte även denna gången, jag faller ju så lätt för det!
Spana bara in lamprosetten här ovan eller rättare sagt takdekorationen, hur vackert som helst!

Denna tjusiga bostad om totalt 137 kvm fördelat på 3 ROK hittar vi i ett slottsliknande hus från 1896 mitt i centrala Göteborg och dess fashionabla kvarter och mera specifikt med adressen Viktoriagatan 15C.
Med hela  3,6 meter upp till tak, storslagna stuckaturer, vackra parkettgolv av ek, den öppna spisen, höga fotlister och därtill dörröverstycken i kombination med en grundlig renovering med special- och platsbyggda detaljer göra denna våning till något utöver det vanliga.

Älskar att man har en genomgående färgpalett som görs sig påmind i samtliga rum, det skapar en sober och rofylld stämning.

Jag avslutar mitt bildsvep med en fin bild från balkongen och vill du kika på fler bilder och ta reda på all info om denna bostad så skynda vidare till mäklarfirman Bjurfors i Göteborg, där hittar du allt du behöver!
Jag återkommer snart med ett inlägg för dig som vill fixa stilen så kika in snart igen!

*mäklarbilder Bjurfors

 

1 kommentar

  1. Inredningsnyheter v.14/2020 - Trendenser

    […] i samarbete med internationella smyckesdesignern, Helena Rohner. Veckans Hemnetobjekt? Kolla in den här lägenheten på Victoriagatan som Anette nosade upp. Alla bilder här. Foton: pressbilder från ovan nämnda […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *