I dessa tider

Hej fina bloggvän vad kul att du kikar in här hos mig denna fredag, fredagen den 13:e som som det inte skulle vara nog med den domedagskänsla som råder just nu med tanke på allt som händer i vår värd med tanke på Corona-virusets framfart.
En känsla som åtminstone drabbat mig ganska svårt och det känns lite svårt just nu att bara fortsätta med allt det där vanliga som om ingenting har hänt.
Jag tänker på alla utsatta i riskgrupperna, dvs äldre, svårt sjuka mfl och att det är viktigt att vi tar detta på största allvar alla till mans.
På lång sikt kommer ju vi alla till mans  att drabbas av det som sker då samhällets resurser behöver användas till att lösa det lägets som uppstått här och nu med stora ekonomiska konsekvenser som följd inte för någon annan utan även Du och jag kommer att få vara med och betala. Värt  att ta med sig i tanken om man nu (mot förmodan) skulle resonera som att det här är någon typ av extra semesterledighet som man fått…

Bilderna i detta inlägget är från arkivet och visar dem igen av flera olika anledningar.
Dels eftersom de bär på en härlig vårkänsla med magiskt fina tulpaner, dels eftersom fina Affe är med i bild och dels eftersom jag vill visa de fina kuddarna igen…
På tal om Affe så är han lite hängig och verkar lite krasslig idag…lite svårt att sätta fingret på vad det är men när  han frivilligt går till dörren och vill ut hela tiden och inte vill ha godis av något slag så är det något som inte är helt 100% ok.

…Affe som gärna tar plats i soffan bland kuddarnas oavsett var vi är, och där ovan i bild ser du även de två  och  fina kuddarna som jag nämnde ovan.
Kuddarna kommer från Layered )adlink)och ingår i deras kollektion Modern Oriental (adlink) med orientaliska influenser och jag tycker att dessa blev riktigt fina i vår rosa soffa i stan.
Så fina att jag fundera på om det inte vore fint med denna tjusiga mattan  (adlink) i samma stil, eller vad tycker du?

Tulpaner i rosa nyans, min personliga favorit!

Även lille August finns på bild en dag som denna, vår lille buse som nu är helt återställd efter hans sjukdomsrunda med ändsäcksinflammation av den värre sorten.
Nu är han dock precis som vanligt igen, lika pigg och busig och sugen på godis som vanligt!

Ha en fortsatt fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.