Lillebror har varit hos veterinären

av | feb 28, 2020 | Livet

Fredag kväll och kikar in här i bloggen för en liten uppdatering kring senaste nytt om Lillebror, idag har han varit hos veterinären och varit så himla duktig.
Det finns inget värre som sagt än när killarna har ont och mår dåligt, vi har ju hat våra turer med en massa utdragna tänder, diskbråck osv under våra 10 år tillsammans så man kan nog säga att vi gar en viss vana…

Liten utslagen kille nu som ligger inlindad i sin favoritpläd (nu med 30% rabatt) *adlink efter dagens behandlingsprocedur…
Det som var problemet var en analsäcksinflammation av den värre sorten, Alfred har haft liknande symtom som blivit avhjälpta i god tid men hos lille August gick det från ingenting alls till väldigt dåligt utan att vi anade något.
Nu har han dock fått hjälp och även medicin som ska behandla nu efteråt.
Jag som var beredd på det värsta, cancer vore ju mardrömssenariot, kan ikväll pusta ut och känner tacksamhet deluxe över att det inte var fallet.

Laddat för fredagsmys med sovande liten kille bredvid, måste dock leta upp någon film eller serie att kika på då vi avslutade Tunn som Is på C More igår.
En serie av och med Lena Endre med tydligt miljöbudskap genomgående, en serie som jag inte fick riktigt grepp om och slutet var konstigt på något sätt.
Med andra ord inte den bästa svenska serien som jag kikat på men i sist på annat är den helt klart sevärd.

Vill även passa på att påminna om min rabattkod 415436 i samarbete med Ellos som går ut vid midnatt idag 28/ och med den får du 30% rabatt på dyraste varan inklusive varumärken (ej möbler) så passa på om du inte redan gjort det !

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *