Inreda med mattor

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag att vi ska kika lite på mattor som inredningsdetaljer vilket är något som vi ser att allt fler lägger allt mer fokus på.
Gärna stora rejäla mattor som verkligen tar plats, ja ju större desto bättre och gärna en matta som sticker ut snarare än något diskret som bara värmer under fötterna.
Vi ser både mattor enfärgade mattor, mattor med taktila mönster och även mattor med djärva mönster och kulörer som nästan är att likna vid konstverk.
Att inreda med mattor enligt konstens alla regler är något som Ellos Home ofta lyfter fram hos dem och i deras sortiment hittar man mattor för hemmets alla rum och i en massa olika stilar.

Mattan här ovan är sprillans nyinkommen och med inslag av trendigt blått HÄR och nu 25% rabatt

Just nu kan du slå till på en hel del mattor hos dem med 25% rabatt och här i detta inlägget tänkte jag visa dig senaste nytt och mina utvalda favoriter!

Så fint mönster och färgbild i denna matta av ull som finns i två storlekar HÄR

Mattor  med zebra-ränder är not av en trend just nu och denna som du ser här ovan hittar du HÄR

Enfärgad ryamatta i mycket mjuk kvalitet med fina färgskiftningar och lyxig känsla finns HÄR och i storlekar upp till 200×300 vilket är en stor och bra matta!

Ryamattan här ovan är en av Ellos bästsäljare och nu med 25% rabatt

 

Matta av viskos med taktilt mönster som du hittar HÄR

Runda mjuka former ser vi mycket av just nu både när det gäller arkitektur och inredning, så addera tex en rund matta, ett runt bord osv om du vill mjuka upp en annars “avlång och längsgående möblering i ett rum” , du kommer garanterat att märka vilken skillnad det gör för helhetsintrycket.

Runda mattor hittar du HÄR

 

Mattan Barletta här ovan är en storsäljarfavorit som du hittar med 25% rabatt om du kikar HÄR

 

Matta av äkta kohud som finns både i svart och i vitt och varje matta har så klart ett unikt mönster då ingen ko är den andra lik…

Hittas HÄR

TIPS!!

  • En bra och enkel enkel tumregel som jag brukar använda mig av är att alltid inreda med stora mattor som rymmer möblemanget, mattor som kan ligga en bit in under soffan eller sängen är verkligen att rekommendera, det gör så mycket för helheten!
  • Mönstrade mattor som tex den överst i detta inlägget kanske man vill visa upp lite extra så att mönstret och kulörena kommer fram ordentligt så tänk då på att inte dölj hela mattan under ett stort bord eller liknande.
  • Tänk även på att kika närmare på vilket material mattan är tillverkad av, en matta av tex viskos som är supersnyggt förvisso, är ett väldigt känsligt material där det blir fläckar till och med av vatten.
    Välj så rena och naturliga material som möjligt och använd gärnaen bra  textilimpregnering för att skydda din matta mot fläckar

Superfin matta med flätade fransar från Classic Collection finns HÄR

 

Du som gillar blått i alla dess nyanser kan verkligen få ditt lystmäte stillat nu,  och se tex mattan här ovan finns att få med storlek upp till 240 x 330 HÄR

En av mina personliga favoriter som hag har i mitt sovrum i stan och denna underbara matta tillverkad av finaste   ull från New Zealand

Inte bara jag som gillar mattan i vårt sovrum utan även en storfavorit hos Affe!

Rolig zebra matta som passar både i barnrum, badrum och i en hall tex och denna hittar du HÄR med 25% rabatt

Och på tal om hallmattor, kolla in mattan ovan som är ett bra kap HÄR

Sist men inte minst ett tips om en bardrumsmatta som du hittar HÄR  och även i 10 andra kulörer om du inte gillar just blått!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.