Ligger back pga trevligheter

Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos Dig!

Jag kikar in så här på förmiddagen  för att be om ursäkt en smula fördålig uppdatering de senaste dagarna, det blir liksom lite svårt att hinna med bloggen i sammanfattning när jag är iväg på mässor och andra trevligheter som nu under Stockholm Design Week där det ena eventet avlöser det andra.

Igår tillbringade jagdagen först på mässan och sen tog jag mig till några utställning som jag ville spana in, och slutade sen med ett glas bubbel hos DUX som bjöd in till kvällsmingel på deras utställning Sculpter’s Residence i en fin sekelskiftesvåning ovan på Nosh & Chow mitt i stan.

Min outfit bestod av plisserad kjol HÄR spetsblus i beige med fin lyster REA-fynd och stövletter med snake imitation HÄR (adlinks)
Jag återkommer snart med det som jag vill visa Dig från mina dagar här i Stockholm, och hoppas såklart att du ska gilla dessa inslag här i bloggen.

Ha en findag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.