Små detaljer som gör skillnad

*inlägget innehåller annonslänkar*

När allt det där stora som utgör basen i ett rum som möbler, mattor, belysning osv har kommit på plats är det dags att tänka på detaljerna, ja de där små detaljerna som gör så stor skillnad för helheten och som sätter stilen och den personliga touchen på ett hem.
Hemtrevnad kan man enkelt uttryckt säga och det behöver inte vara vaken märkvärdigt eller dyrt, det viktiga är att man själv gillar det och att det gör en glad.
Kanske gillar du loppisfynd, samlar på en viss typ av saker eller också gör du kanske som jag och omger dig endast med sånt som du blir en smula kär i och aldrig vill skilja Dig från.

jag har ju som du vet två soffbord hemma i stan, dels Per Öberg bordet från Svenskt Tenn och ett lågt kvadratiskt bord med svart marmorskiva som går under benämningen “pyntbordet” där vaser, ljuslyktor, böcker osv får ta plats och ovan i bild ser du det fina mässingsfatet som just nu finns på REA HÄR och även hitte-på-ljusen är nedsatta i pris så kika
HÄR
Mina ljuslyktor är från Skogsberg & Smart men jag måsta tipsa dig om en annan fin ljuslykta som du hittar HÄR som är väldigt fin tycker jag.

Ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.