Ett magiskt span på Riddargatan 11B

av | jan 16, 2020 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag tänkte jag visa Dig veckans fina Hemnet-span här hos mig som denna gång är en fin sekelskiftesvåning på Östermalm i Stockholm, ja en riktigt drömbostad om du frågar mig personligen.
Våningen är dessutom totalrenoverad så sent som 2017 så det är bara att flytta in och njuta av härligheten.

Denna bostad om 152 kvm fördelat på 6 rum+ kök hittar vi på adressen Riddargatan 11B  , fint ljusinsläpp i matsalen, sällskapsrummet och TV-rummet som ligger i fil mot Riddargatan med åtta vackra fönster., och i sällskapsrummet finns det en bioetanol-eldad öppen spis för extra mysfaktor.

Så himla fin fin platsbyggd hylla och älskar platsen för TV’n!

Exklusivt  kök med bänkytor i svart komposit-sten och integrerade vitvaror vilket gör köket mera adressat och inte så mycket vanligt kök där allt är synligt , och därtill en stor köksö med plats för barstolar.

Matsalen i angränsande rum intill köket

Fin detalj i hallen, gillar idén med bänken som är dels fin blomlåda och hylla för förvaring/decorationer.

Sist men inte minst några glimtar från det fina barnrummet som finns idag och jag kommer här på att jag ofta utesluter barnrum från mina Hemnet-span av någon konstig anledning men tänker att det kan ju också vara inspirerande att ta del av, inte sant?

Vill du ser mer av denna tjusiga bostad så skynda vidare till mäklarfirman Wrede, där hittar du all info och fler bilder på tex badrum osv.

Jag återkommer med ett Fixa Stilen inlägg inom kort men tills dess kan du kika på andra sådana som du hittar HÄR

*Mäklarbilder Wrede

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *