Vilken besvikelse

Hej fina bloggvän hoppas du haft en fin tisdag så här långt?
Idag denna dag som startade med regn och sen sprack upp till hyfsat väder och långpromenad längs med havet här i Båstad, där vi fick se två sälar ligga och guppa på varsin en sten till och med…sån lyx att ha det så fint utanför ytterdörren!
Hur som helst så fick jag sen cravings efter årets första semla trots att det är väldigt långt ännu tills alamanackan visar Fettisdagen.
Så, min man körde upp til byn med speciellt i ärende, och kom tillbaka med två semlor från ett ganska nytt bageri och jisses vilken besvikelse så bilden här ovan är inte från idag.
Vetebullarna var gamla och torra och smakade absolut ingenting och grädden smakade som grädde från sprayflaska och dessutom var mandelmassan utbytt till någon lös fyllning som smakade kanel.
Gick faktiskt inte att äta så osmakliga var det nog så nu blir det till att köra hela vägen till Halmstad och My Feldt’s Bageri för där anar jag att semlorna är väldigt smarriga…

Jaja en värdslig sak men jag blev lite besviken, så tur att sälarna väger upp denna dagen på det stora hela.

 

 

Hur äter du förresten din semla?
Jag gillar semlor med riktigt mycket nötig och god mandelmassa samt riktigt fluffig grädde och man ska inte äta med sked eller gaffel utan bara med händerna hahaha annars är det ju som vilken bakelse som helst.
Ha en fortsatt fin tisdag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.