En favoritmatta

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!!

Idag tänkte jag visa dig  bland annat en riktigt fin matta som finns hemma hos mig och som är en av mina absoluta favoriter från Classic Collection, som ju har väldigt många fina mattor, kuddar osv i deras sortiment.
Jag har visat Dig dessa förut men gör det igen eftersom det finns riktigt bra erbjudande på flera av mina personliga favoriter just nu.

Mattan finns som du ser i mitt sovrum, en ullmatta som är handknuten i finaste mjukaste nyzeeländsk ull, ja faktiskt som som att gå på moln!!
Det finns ett taktilt mönster i själva mattan som inte är helt lätt att visa, men hoppas du ser på ett ungefär och där till flätade fransar som en fin detalj.

Gillar du denna så kika HÄR för den är nämligen nedsatt med 20% just nu men endast ett fåtal kvar.

Som du ser så är mattan även en favorit hos lille Affe han älskar att ligga där och mysa i den mjuka ullen och ibland krär han och lillebror August en brottningsmatch så tussarna flyger hahaha.

Också till mina kuddfavoriter som du ser staplade där på den gamla antika stolen som har en egen historia men den tar vi vid ett annat tillfälle.
Sammetskudde med liten franskant kan du just nu köpa med 20% rabatt HÄR

Den fina beigea kudden med tofsar och taktila prickar är så himla fin och även denna med 20% rabatt HÄR

Sist men inte minst har vi kudden här ovan i bild med exotiskt motiv med leopard på vitt silkesliknande material och även denna med 20% rabatt om du kikar HÄR gillar du denna så måste du spana in kudden i samma stil som är nedsatt med 50% rabatt.

1 reaktion på “En favoritmatta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.