Let’s Celebrate …

av | dec 31, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen, Livet

Hej fina trogna bloggkompis, vad kul att du kikar in här hos mig idag, årets allra sista skälvande dag innan vi tar klivet in i 2020.
Ett nytt år med allt vad det innebär, både spännande och lite skrämmande, ja man vet ju aldrig riktigt vad som lurar där bakom nästa hörn…
Jag är ju i grund och botten ”the worried kind”  för att citera Ola Salo eller som det heter inom familjen ”måla fan på väggen” betydelsen är ju den samma men…
Jag tänker försöka lova mig själv att oroa mig mindre och leva mer i nuet, det mesta som händer kan man ju inte styra över så varför oroa sig i förväg?
Inga andra nyårslöften kommer jag att utlova inför det nya året, det får räcka så eftersom jag känner mig själv så väl så kommer det att vara en diger uppgift för mig!

Som du ser här i detta inlägget så pågår det små förberedelser inför kvällen här hemma hos oss och i morgon tänkte jag visa dig årets nyårsdukning som jag gör i samarbete med Georg Jensen.
Även i dessa bilderna du produkter från serien Bernadotte som under det gångna året utökats med en rad nya produkter med inspiration av den design som formgavs av Sigvard Bernadotte under hans tid hos Georg Jensen.

Bubbel och snacks, go mat på vänt i kylen osv och inget mer att önska än en fin kväll och hoppas såklart att du får detsamma oavsett hur du firar.
Nyårsafton precis som julafton är ju en kväll med höga förväntningar i många fall och kanske kan man tänka på att tagga ner förväntningarna en smula och vips så blir allt så mycket enklare och oftast otroligt bra.
Jag har upplevt både ensamhet och sjukdom under nyss nämnda aftnar, och när man har sådana tillfällen färskt i minnet blir en hyfsat bra och trevlig kväll rena drömmen i jämförelse….visst?

Så vill jag passa på att tacka för att du kikat in här och följt mina små upptåg, tips och funderingar här i bloggen under 2019.
Ett år med både ups and downs som det väl är hos de allra flesta, och nu i dagarna tänkte jag försöka mig på en liten summering av det gångna året, om det är något som du skulle gilla att läsa om?
Det bästa från 2019 mest i bild men även lite text såklart och som det brukar bli ett ganska digert inlägg.

Så avslutar jag med att önska dig ett fint slut på 2019 och Gott Nytt 2020!

4 Kommentarer

  1. BM

    Så fint det ser ut. Att fira i vackra Båstad blir väl jättebra för er och de söta fyrbenta! Gott Nytt och tack för ditt fina bloggande 2019!
    ⭐️ ⭐️ ⭐️

    Svara
  2. Lena

    Tack för all inspiration! Gott nytt år!

    Lena

    Svara
  3. Ulrika Westin

    Hej! Jag önskar dig ett bra 2020. Har läst din blogg i mååånga år men jag kommenterar aldrig. Du ska vara stolt over din blogg. Du behåller din stil och smak oavsett trender. Jag går in varje dag och uppskattar alla dina inlägg Jag får känslan av att du lägger ner din själ i detta och jag vill att du ska veta att jag ser detta. Ett friskt och lyckligt 2020 önskar jag dig , din man och hundar. Mvh Ulrika

    Svara
  4. Sandra

    Önskar dig ett gott slut och ett fantastiskt nytt år. Tack för allt du delar och inspirationen du ger.
    Ni passar så väl in i lyan i Båstad, med en altan ”to die for”, vi spenderar somrarna i strandnära stuga i Mellbystrand, Laholmsbukten är himmelriket på jorden enl. mig.
    Jag ser fram emot din summering med både högt och lågt, gärna med en extra dos av era resor.
    Ser fram emot nästa år tillsammans med dig!
    Varma nyårskramar Sandra

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *