Fina gardiner och lampor på REA just nu!

av | dec 31, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag vill jag tipsa Dig om Ellos Home pågående kampanj ( t om den 7/1 ) där de lämnar 20% rabatt både när det gäller gardiner och belysning, och denna gången gäller rabatten även för varumärken så passa på!

Ja, jag inleder med att visa lite inspirerande bilder här hemifrån och dessa gardinerna är från Mimou och specialsydda eftersom vi har 3.60 i takhöjd, men jag ska visa dig motsvarande för dig som har ”normal takhöjd” och som sagt dessutom med upp till 20% rabatt just nu precis som övriga gardiner som du hittar hos  Ellos Home.

Man kan väl säga att det är gardiner i hotellrumsstil med fina gardinlängder från tak till golv och med dubbel bredd så att det blir riktigt maffigt, och gardinerna går att dra för hela fönstret för insyns/ solskydd när man vilka det.
Mina längder är som sagt specialluppsydda men har du normalhöjd i ditt hem så finns samma längder att beställa via Ellos Home och just nu med ett rabatterbjudande  som även gäller för varumärken dessutom.
I burspråket är det en lite tjockare textil av linneblandning (lin/bomull/viskos) som är 295 cm bred, vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier.
Gardinen har en lätt strukturerad yta och ett vackert och tungt fall och heter Ellen och i fönstret i matsalen är det också dubbel bredd av en lite tunnare variant av halvlinne som heter Wicklow.

Här ser man hela burspråket och även här går gardinskenorna ut en bit på väggen och sen kan man dra för gardinerna så att de täcker de båda sidofönsterna.

Mellan det stora och det lilla fönstret sitter det hissgardiner av linne från Himla och dessa hittar du HÄR

Jag vill även passa på att tipsa dig om fina skira gardiner och gardiner av sammet som man kan hänga upp i dubbla lager för att få till hotellrumsstilen även i sitt eget sovrum enkelt och lätt.
Hos Ellos Home hittar du som sagt alla möjliga typer av gardiner från skira gardinlängder som här ovan i bild, och dessa hittar du HÄR

Vill du spana in hela deras sortiment av gardiner i varierande stilar så kika HÄR

Så över till belysning!

Vikten av rätt belysning och att inreda med många ljuspunkter i hemmet är ju ännu viktigare att tänka på nu under de mörka månaderna av året, och utöver själva belysningseffekten, så är ju fina lampor en del av inredningen.
Ja, att inreda med  fina lampor i olika stilar är något som de flesta av oss inredningsintresserade gillar och då inte enbart ur belysningssyfte, utan även för att det är fina inredningsdetaljer i sig själva.
Tjusiga designlampor från de mest kända varumärkena kan ju vara riktiga dyrgripar, men det finns faktiskt en del fina lampor som är superfina utan att kosta skjortan och här nedan hittar du några utvalda sådana!

Tips!

Köp en lampa som du önskar dig trånat efter länge, bästa köpet jag lovar! Pryder ditt hem,  skapar härlig myskänsla i höstmörkret och bästa av allt, du kommer vilja behålla den ”for ever”. Bästa hållbarhetstipset dessutom!

 

 

 

 

1. Takkrona i klassisk form med mocka band istället för kristaller HÄR

2. Exklusiv taklampa med 32 st glas glaskulor HÄR

3. Taklampan med tre armar design Hanna Wessman HÄR

4. Bordslampan Spoon design Hanna Wessman HÄR

5. Taklampa med nio armar försedda med vita glaskulor HÄR

6. Droppformad taklampa med papperslindade ståltrådar HÄR

7. Taklampa med vridbara armar i tre nivåer HÄR

8. Ställbar golvlampa HÄR

9. Bordslampa med fot i marmor och vit glaskula som ljuskälla HÄR

10. Bordslampa design Hanna Wessman med fot av marmor HÄR

11. Taklampa justerbar i höjd och sidled HÄR

12. Bordslampa med organiskt mönstrad oglaserad terrakotta HÄR

13. Jordglobs liknande bordslampa HÄR

14. Bordslampa i klassisk stil med fot av matt svart mangoträ HÄR

Sänglampor i liknande klassisk stil hittar du  HÄR

Vägglampan ovan i bild är tyvärr slutsåld men du hittar andra fina vägglampor om du kikar HÄR

Gillar du spegeln som skymtar fram i bild så är även denna på REA just nu om du kikar HÄR

Tips!

Ett bra sätt att komma igång är att utgå ifrån allmänbelysningen, dvs en taklampa som ger det övergripande ljuset i rummet och sen bygga på med punktbelysning och stämningsbelysning i form av spotlights, riktade vägglampor, bordslampor i fönster, golvlampa osv, vidare till mindre ljuskällor som tex levande ljus.
En lampa som tex vägglampa eller taklampa i industriell stil är enkel att fästa på väggen i en hörna i hemmet som känns lite undanglömd och mörk, och dessutom så är det ju en fin inredningsdetalj i sig förutom själva belysningsfunktionen.

Ha en fortsatt fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *