En riktigt God & Mysig Jul….

av | dec 24, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

Idag vill jag som sagt här ovan, passa på att önska alla er härliga läsare en riktigt GOD JUL och hoppas att ni får en härlig dag och kväll med massa julmys.
Själv håller jag på att förbereda lite inför dagens julmiddag, dukar lite extra fint, slår in några julklappar och har det allmänt julaftonsmysigt i all sin enkelhet här hemma eftersom vi inte är riktigt krya ännu….

Julens blommor och små fina detaljer på bordet….adventsljusstaken (halva priset tom idag 24/12) har jag ju visat dig tidigare precis som den nya fina Bernadotte-vasen HÄR och där bredvid står även ljushållarna i mässing för blockljus HÄR som även de kommer från Georg Jensen. (adlinks ovan)

Årets jultröjor är på!

Så himla söta och du hittar dem HÄR och finns även i rött HÄR (adlink)

Får du inte den julklappen som du hoppats på så kanske du kan slå till på en fin Mini Taccia som klapp till dig själv?

Du hittar denna md en fin rabatt HÄR (adlink)

Ingen jul utan Moravia-stjärnan där i dörrvalvet och på byrån ser du ännu en designfavorit när det gäller lampor och även denna kan du hitta på REA HÄR  (adlink)

Njut av dagen och tänk på att julafton faktiskt är en helt vanlig dag fast lite mysigare än i vanliga fall, sänk förväntningarna en smula och vips så kommer dagen i ett helt annat skimmer…det vet jag av egen erfarenhet…

Anar du att någon som du känner är helt ensam och kanske inte på topp så hör av Dig och var inte rädd att bjud in någon som kanske inte var tilltänkt till ert firande från början…en sådan invit kan betyda mer än du tror både för er och för den som ensam.
På just det temat vill jag tips Dig om en både fin och rolig serie som jag sett nyligen på Netflix nämligen Home for Christmas!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *