Fixa den juliga sovrumsstilen

av | dec 17, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Jag får ofta frågor om sakerna i vårt sovrum, ett sovrum som det inte skett så himla stora förändringar i på det senaste förutom lite nya detaljer och kulörer.
Det är ju så roligt och enkelt att göra en quick fix genom att addera eller byta ut textiler i sitt hem, det kan vara hela rubbet eller bara en ny matta, nya fina gardiner, nya bäddset och ett fint överkast.
Sänggaveln av trä och rotting får jag ofta frågor på och denna har varit slutsåld allt som oftast men finns nu åter att köpa HÄR men endast ett fåtal kvar så passa på!

Jag har ju berättat och pekat på att mullvadsgrått och naturnyanser är trendigt sedan ett tag, och just så är denna fina församling av textiler i sammet, linne och ull.
Jag älskar vårt underbara överkast med ovansida av mjuk sammet och en baksida av bomull, så tjockt och lyxigt att det måste upplevas.
Jag såg dessutom att samma överkast fast i en annan färgställning finns på REA HÄR
Bäddsetet av tvättat linne HÄR med 30% rabatt och den fina sängkappan som gör din säng till en klädd möbel hittar du HÄR

Den gröna sammetskudden 60×60 just nu med 30% rabatt HÄR

Sängborden är tyvärr antika så dessa kan jag inte tipsa om, men mattan däremot som är helt ljuvlig (som att gå på moln) och denna hittar du HÄR

Kuddar, plädar osv gör ju det hela ännu mer ombonat och mysigt, ett litet förtag att plocka bort allt innan man ska gå och lägga sig, men det är det väl värt, tycker jag.
Den gröna sammetskudden längst bak vid sänggaveln kommer från Dirty Linen det brukar jag alltid få frågor på så kika HÄR dessutom med 30% rabatt och den krinklade pläden av hellinne

Sänglampor i samma stil hittar du HÄR

Gardiner i hotellrumsstil!

Jag kan varmt rekommendera Dig de fina gardinerna från Mimou som du hittar HÄR, och för att fixa stilen använder du en skir gardin med dubbel bredd HÄR i kombination med mörkläggande gardinlängder.

Adventsstjärna med guldrand HÄR

Close Up på det helt ljuvliga överkastet i sammet/bomull  från Himla med stygn på baksidan vilket gör att det får en sån där fin vintage look som jag älskar.
Och så här mysigt ser det ut när man ska krypa ner och lägga sig, så mysigt att jag faktiskt längtar redan nu…

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *