Vinterns härligaste pläd att tävla om

av | dec 4, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget är skrivet i samarbete med Classic Collection

Hej fina bloggkompis hoppas du har haft en fin dag.

Jag har jobbat med bloggen, fotograferat till samarbeten, tränat Yoga och varit och fixat naglarna inför julen.
Ikväll vill jag visa Dig vinterns härligaste pläd i samarbete med Classic Collection som ju är ett varumärke vars produkter ligger mig varmt om hjärtat.
Du som har följt mig ett tag vet nog att jag är mina favoriter trogen, så därför kan du alltid lita på att mina utlåtanden och rekommendationer kommer från hjärtat.

Close Up!

En så himla fin signaturpläd med monogram CC nedan i hörnet och tillverkad av 100 % ull från New Zealand vilket gör det till en riktigt varm och skön pläd som är ljuvlig att svepa in sig i.
Pläden är  riktigt stor med måttet  130×180+frans och kan tvättas i 30% ullprogram i tvättmaskinen och dessutom Oeko-Tex certifierad vilket innebär att den är testad för skadliga ämnen.

Pläden finns i tre olika kulörer och är vändbar (en ljus och en mörk sida) och den som du ser i bild är kulören som heter Iron Gate och den nyaste varianten är en fin sandfärgad variant.
Och till det bästa av allt! Nu kan du vinna en egen härlig pläd genom att delta i tävlingen som jag startat ikväll på min Instgram (ingen tävling i bloggen) men enkelt att delta så kika HÄR.

Affe älskar pläden, han gillar allt som är varmt, mjukt och skönt!

På kvällarna blir det lite slagsmål i soffan om vem som ska få ha pläden här hemma så note to self är att införskaffa en pläd till!

Ha en fortsatt fin kväll!

1 kommentar

  1. Margareta Boman

    Vill såååå mycket ha denna fantastisk pläd! Önskar vinnavinnavinna❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *