Outfit tips!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag tänkte jag försöka mig på att inspirera Dig som inte vet riktigt vilken outfit du ska välja till julens avslappnade fester, julbord, glöggmingel osv. En ganska klassisk stil som jag själv gillar och vet att jag känner mig bekväm i.
Bilderna tog jag senast när vi var i London för London Design Festival, också har jag adderat lite nytt som jag själv funderar på här nedan.

Ovan bär jag två riktigt bra basplagg som går att variera i det oändliga och jag kan varmt rekommendera båda!

På mig här hade jag en Marilyn Monroe kjol i satin (lite lyxig känsla) som finns HÄR , en otroligt skön finstickad tröja av merinoull/cashmere och dessa båda med 30% rabatt just nu samt ett par klassiska pumps av mocka med 50% rabatt.

Close Up!

Exakt såhär klär jag mig väldigt ofta i olika sammanhang så du har säkert sett stilen förut.

Klänning knälång modell av satin med markerad midja och klädda knappar HÄR

Senapsgul satinkjol HÄR // A-formad kjol av skinnimitation HÄR

Kort klänning med lite skimmer i tyget HÄR

Spets-BH HÄR // Trosa med spets HÄR

Skor med bekväm klack HÄR // Leopardmönstrad väska HÄR

Diadem med nitar HÄR // Halsband HÄR

Blus med spets (finns även i vitt) HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.