Hej lördag och vilket härligt vinterväder det har bjudits på idag! Soligt och lite sådär krispigt kallt och frostigt men tyvärr ingen snö här hos oss.
Idag har jag dels promenerat längs med havet med min man och även varit inne på julskyltningen i byn som var mysig, kolla min instastory om du är nyfiken..
Jag hittade en massa fint men köpte inte så mycket (jag i ett nötskal) jag letar lite efter en fin klänning till nästa vecka då vi ska på julbord nämligen men just det hittade jag inte..
Jag kom  dock att tänka på klänningen i bild  från förra året som är en klänningsmodell som jag jag verkligen gillar och redan har i två olika varianter i min garderob.
Exakt denna finns inte till försäljning nu i år eftersom den är från förra året men i samma modell ( bästa klänningsmodellen som ger fin figur tycker jag) fast i andra varianter finns ute till försäljning just nu!

Samma modell fast svart med vita prickar HÄR 

I superfin ny kulör HÄR

Svart sammetsklätt diadem HÄR och prisvärda mockapumps med 50% rabatt

Här har jag på en annan klänning i samma stil fast svart med taktila prickar och kort ärm på REA HÄR men perfekt med kavaj till fin sådan hittar du HÄR och kanske stövlarna som jag bär till på bild med 30% rabatt

En som sagt riktigt smickrande modell som markerar midjan och perfekt längd tycker jag, så vill du känna dig fin i klänning året runt så kan jag varmt rekommendera dig denna modell.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *