Favoritljusstakar med fin rabatt!

av | nov 26, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

I dessa tider av kompakt mörker då allt som höjer mysfaktorn i hemmet står högt i kurs tänker ag att det kunde passa fint att tipsa Dig om några av mina personlig favoritljusstakar som jag har hemma hos mig och som just nu är på REA.

Ovan i bild ser du fina mässingsljushållarna Kin från Skultuna , kammarljusstaken i mässing med 50% rabatt och inte minst blockljusen med led som du hittar en liknande variant av HÄR med 20% rabatt.

Ljusstaken med tre kulor kommer från Svenskt Tenn och denna är det aldrig REA på men kammarljusstaken  med 50% rabatt också fin precis som byggbara ljusstaken Nagel med 20% rabatt.

Om du kikar till vänster  i bild så ser du ytterliggare två favoriter i form av ljusstaken för tre ljus som heter Trollhassel och ljusstaken Claw med en fågelklo som hållare från Skultuna som finns HÄR.

Sist men inte minst har vi klassiska Kastehelmi i klarglas och set om 3 st  för halva priset just nu , kanske en fin julklapp, eller också till dig själv för dessa kan aldrig bli omoderna eller för många i ett hem.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *