Juldukningen med Christmas Moments

Hej torsdag i november och jag kikar in här ikväll eftersom jag vill visa dig hur juldukningen så ut här hemma hos oss förrförra året,  ja tänk så snabbt två år passerar och snart är det dags att börja fundera på hur årets julbord och dukning ska utformas.

Kanske blir det ett lite grönare julbord än vanligtvis för en sundare känsla och inte minst för miljön, och köp inte hem mer julmat än vad som behövs för du vet ju att de flesta tröttnar ganska snabbt…
Gräv i dina gömmor till själva dukningen och köp INTE en massa nytt, addera levande ljus och julens grönska.

Christmas Moments har designats i samarbete med Maria Montazami, och även de vackra glasen som finns i alla typer av glas från selter, till ölglas och champagneglas kommer från Fyrklövern och passar fint ihop med det lite sirliga porslinet.
Vill du spana in hela dukningen så hittar du den HÄR

1 reaktion på “Juldukningen med Christmas Moments”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.