Isabella Löwengrip säljer sin lyxvilla

av | okt 24, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Knappast någon har väl missat den senaste tidens turbulens kring Isabella Löwengrip och hennes företag i media, ett drev som jag håller mig utanför med undantag av att jag önskar att allt i slutändan går väl för Isabella.
Idag kom Isabella’s omtalade lyxvilla på Lidingö ut till försäljning,  och och inte helt otippat så blir väl denna bostad veckans raket på Hemnet??

Huset i modern arkitektur från år 2017 och med en mycket exklusiv och påkostad design interiört med stora öppna ytor, högt till tak, stora glaspartier och påkostade materialval är unik i sitt slag.
Själva inredningsstilen känns väldigt elegant och sober, ja både stil och kulörmässigt och med flertalet möbler från svenska designvarumärken som Fogia och Dux som samsas med fina designlampor från bla italienska Flos.

De mörka träpanelerna och svart granit går som den röda tråden genom hela huset om ca 350 kvm enligt mäklarfirman Wrede som saluför villan med hemlig prislapp.

Vill du spana in fler jättefina mäklarbilder och ta reda på all information om detta objekt så skynda vidare till mäklarfirman Wrede, en hemsida som garanterat blir extra välbesökt i dessa dagar.

*Mäklarbilder Wrede /fotograf Elisabeth Daly

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *