Helgbuketten från Queen®

av | okt 20, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*betalt samarbete med Queen®*

Hej fina bloggkompis, hoppas att din söndag varit riktigt härlig så här långt?

Här har vi mest myst runt hela dagen och förberett för avfärd mot Båstad ,och nu tänkte jag kik in för att visa Dig vår tjusiga helgbukett i samarbete med det danska blomsterföretaget Queen® som specialiserat sig på blommande suckulenter som säljs både i kruka och som tjusiga hållbara buketter.
Dessa snittblommor är lite ovanliga i sitt slag då vattnet lagras i både stjälkarna och i bladen vilket gör att de hålla betydligt längre än vanliga snittblommor, ja faktiskt så garanterar Queen® att deras buketter står lika fina i hela 3 veckor.
En annan finess med buketten är att vattnet i vasen förblir klart och luktfritt och du behöver inte byta vatten under tiden.

Jag valde ju såklart en bukett med vita, och  rosa blommor,  ja älskar man rosa som jag gör så var det ett ganska så givet val.
Rosa i allmänhet gör mig glad och denna kulör i kombination med en tjusig helgbukett, som vi dessutom kommer att kunna njuta riktigt länge av är ju en riktigt härlig känsla som inramning till helgmyset.
Vill du spana in fler fina buketter via inspirerande bilder så finns det massor av den varan på deras instgramkonto @queenflowers.dk

Buketten på plats på soffbordet här hemma hos oss så vacker och verkligen en perfect match här i vardagsrummet tillsammans med allt det andra.
Affe på plats i soffan i vanlig ordning, är det någon som kan det han!

Queen-buketterna kan köpas i ett antal svenska stormarknader, garden centers och blomsterbutiker som tex  ICA ,Coop, Hemköp, Blomsterlandet och Plantagen, så håll utkik och fråga efter buketterna i din butik.

Ha en fortsatt fin kväll.

 

2 Kommentarer

  1. BM

    Finfin bukett! Fast finast är ju lille Affe, förstås.

    Svara
  2. MB

    Det var rart sagt! Lille Affe hälsar och tackar så mycket!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *