Möblerat om

av | sep 30, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Måndag här hemma hos oss, och jisses vad det blåser här i Båstad idag.
Vi har fri utsikt från fjärde våningen ut över havet och badbryggan här nedanför där vågorna i skrivande stund sköljer över den sistnämnda nej inget badväder nu direkt men var årtid har ju sin tjusning.
Jag var ute på en härlig promenad med hundarna vid lunchtid och då i strålande höstsol och nu storm…jaja bara att gilla läget!

Igår ägnade jag mig att möblera om en smula, inte den möbleringen som du ser i dessa bilderna dock, de är nämligen tagna innan jag skred till verket och styrde om det hela för att få till en härligare känsla än tidigare…
Vi bodde ju här hela sommaren med samma möblering som var på plats då vi kom hit,men det har inte känts rätt ,något har skavt och känts fel, så eftersom vi nu bestämt att fortsätta hyra tom nästa sommar så bestämde jag mig för att det var läge att få till min egen stil lite mer och en bättre kända över det hela.
Inte helt lätt dock eftersom det är i stort sett ett enda långt rum med stora fönster på ena sidan som vetter ut mot havet och även på ena kortsidan ut mot terrassen.

Tips!
Våga prova dig fram, flytta runt på möbler och mindre inredningsdetaljer, plocka bort, addera något litet nytt och vips så kanske du fått till en helt annan känsla i ett rum.
Du behöver kanske inte ens köpa något nytt utan kanske finns det för mycket möbler i ett annat rum? Kolla i dina gömmor ibland blir man (läs jag) själv överraskad när man hittar bortglömda ting…
Vad är det västa som kan hända? Att det blir sämre än tidigare?
Isåfall är det bara att flytta tillbaka allt igen och starta om på nytt.

Jag återkommer med resultatet lite senare men ska först invänta nya gardiner som jag beställt och även några nya lampor osv, men sen ska du få se!
Gardinerna som jag tänker sätta upp är dessa HÄR (adlink) med 25% rabatt just nu, och komplettera med de vita lite tunnare längderna som redan finns på plats.
Belysning fattas det massa av här nu har vi märkt jämfört med i somras när det inte var så mörkt som nu, så bla denna vägglampa (adlink) är på väg hit i expressfart!

Det fina fikonträdet står där ute på terrassen och svajar i blåsten och på tal om terrassen så är det totalkaos där ute just nu eftersom det gjuts betongplatta och sätts upp ett uterum i glas på ena kortsidan just nu.
Inget jag är involverad i utan de som byggt fastigheten, så försöker inte bry mig nämnvärt om vad som försiggår där hahaha.

Krukan är en storfavorit hos mig som jag tipsat om tidigare men tipsar en gått till HÄR (adlink) om du skulle ha missat denna!

Ha en fortsatt fin måndag!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *