Uppdatera hemmet med fina textilier

av | sep 28, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag har påpekat det flera gånger förut, men det är så förbaskat enkelt och relativt billigt att skapa förändring med hjälp av lite nya textilier, inte sant?
Utgår man ifrån en annars ganska så lugn och neutral bas som tex i vardagsrummet ovan, så kan man ändra accentfärger lite efter hand som humöret, trenderna och årstiderna svänger.
Det behöver inte vara alls mycket, det räcker som sagt med några nya kuddar, en ny fin matta och kanske en uppsättning nya gardiner ?
Just nu har Ellos Home  en kampanj där du kan shoppa en massa fina textilier  och med fina rabatter ja upp till  25 % rabatt, så nu tänkte jag att vi ska spana in lite utvalda favoriter att slå till på.

Vardagsrummet med trendig beige nyans som bas ser väldigt inbjudande ut i sig tycker jag, soffan med linneklädsel hittar du HÄR, det runda soffbordet av metall HÄR och fåtöljen HÄR  (ej rabatt på dessa men tipsar ändå)

Massor med fina decokuddar att slå till på med 25% rabatt hittar du HÄR

Mixa olika storlekar former kulörer, mönster och strukturer till din perfekta mix!

Fina gardiner i olika stilar och tex med dubbel bredd som gör det enkelt att fixa hotellrumsstilen hittar du HÄR

Fina sammetsgardiner med veckband som finns i en hel uppsjö av kulörer HÄR och kudden med svart sydd kant HÄR och golvlampan vill jag även tipsa om eftersom den är nedsatt med 30% och hittas HÄR

Spana in en en massa fina produkter till sovrummet som bäddset , sängkappor HÄR eller underlakan som ej är att förglömma även om de inte syns!

Eller varför inte slå till på en fin sänghimmel som denna ovan HÄR för att få till en mysig ombonad känsla eller kanske mera prinsess-lik i ett flickrum?
Överkastet i bild hittar du HÄR och det fina linnebäddsetet finns HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *