Lite less på mig själv

av | sep 28, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina bloggkompis hoppas din lördag varit fin?
Min har varit sådär, jag har varit på dåligt humör hela dagen och varit less på mig själv och känt mig missnöjd med allt…bloggandet tar emot något enormt just nu, det skaver och kliar och blir inte som jag vill…
Självkritiskt javisst, men vore skönt om något bara kunde flyta på lite smidigare just nu…. tröttheten och som sagt att hela tiden känna att nej det duger inte, vem är intresserad av att titta på de bilderna…osv kommer över mig hela tiden…
Kanske borde jag ta en bloggpaus och komma tillbaka lite senare, eller bara nöta på och hoppas att det lossnar snart igen?

Vi åkte upp till Båstad i torsdags och spenderar helgen här och nästa vecka också som det ser ut.
Bilderna tog jag tidigare idag för jag ville visa hur vi har det när vi är här, men nja de flesta bilderna åkte i papperskorgen…
Kvar att visa blev den lilla helgbuketten och lite annat mys…

Älskar linneplädarna med slarvig franskant från Himla (adlink), och har helt tappat räkningen på hur många kulörer jag har dessa i, denna är iallafall den grå/vita (adlink)

Så fina och användbara året runt och bara att slänga i tvättmaskinen mellan varven.

Har även plockat fram några värmande fårskinnsfällar HÄR (OBS! Håll utkik efter fällar från svenska gårdar), jag som älskar hösten och allt det mysiga som kommer med årstiden har verkligen mitt lystmäte just nu. Måste även passa på att tipsa Dig om kudden där ovan i bild som just nu är nedsatt med hela 30% (adlink)

Tipsa mig gärna om det är något speciellt som du vill se mer av här i bloggen är du snäll, kanske kan det ge mig en smula fantasi till mitt bloggande, det vore toppen.

All kärlek!

7 Kommentarer

 1. Marie

  Gillar läs a o se på dina vackra bilder ..

  Svara
 2. Cissi

  Tråkigt när man hamnar i en svacka, hoppas du snart är ur den!
  Jag tycker om din mix med inredning och klädinspo, perfekt!!
  Kram Cissi

  Svara
 3. Lillemor Bae

  Tycker alltid det är roligt att kika in hos dig
  Du ger alltid fin inspiration

  Svara
 4. Christina

  Alltid så fin stil i dina inlägg! Om du vill skriva något om lämpliga större växter som klarar vintern inomhus, t ex förmakspalm skulle det vara intressant. Allt gott ! Christina

  Svara
 5. Ulrika

  Hej!
  Tråkigt att du känner så. Jag tittar in till dig för att få inspiration och tycker alltid du visar så mycket fint kram ❤️

  Svara
 6. Mathilda

  Hej!
  Var kommer soffan och fåtöljen ifrån?

  Med vänlig hälsning, Mathilda

  Svara
 7. Johanna

  Har följt dig och sett i dina kommentarer det senaste året att lusten kanske inte riktigt finns där längre. Följer och läser din blogg och tycker du har utmärkt smak och ett mycket fint öga för allt, från inredning till kläder. När bloggandet börjar kännas trögt och för med sig mer oro och ångest än glädje har kanske tiden kommit att avsluta det kapitlet i ditt liv. En blogg måste ju inte vara ett livslångt åtagande. Dina kontakter du skapat genom åren kanske kan användas till ett nytt äventyr i ditt liv.
  Varma hälsningar J

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *