Coming Up!

Nästa på tur att få visa upp sig här i bloggen när det gäller London Design Festival, är vår egen italienska agentur Ethimo som fanns på plats på två olika utställningar under veckan.
Just det där upplägget för London Design Festival, med en massa fristående utställningar runt om i hela staden istället för koncentrerat till en stor gigantiskt mässa, är lite annorlunda och trevlig men samtidigt gör det att det otroligt svårt att både hitta och hinna till allt.
Hur som helst Ethimo var prio nummer ett denna gången, så det kommer ett koppel med bilder inom kort men först en liten sneak peek eftersom jag så gärna vill visa upp min fina prickiga knytblus som jag hade på mig!

Du hittar den HÄR*adlink

To be continued så att säga, ja kika in snart igen om du vill kika närmare på vad Ethimo visade upp under London Design Festival.
Redan nu kan jag hinta om en fin kommande kollektion designad av Paola Navone! som bla designat en massa fint för Gervasoni som soffan Ghost, bordet Gray mm och inte minst var Guest of Honor vid Stockholm Design Week för något år sedan.

Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.