Att ha bott på Nobu Hotel Shoreditch

av | sep 25, 2019 | Hotelldesign, ldf2019

Idag fortsätter jag att visa lite glimtar från London och London Design Festival 2019 och som sig bör när man har design som sitt stora intresse så hade jag även denna gång bokat ett hotell som tillhör gruppen Design Hotels
Närmare bestämt så var det Nobu Hotel Shoreditch som lotten föll på ett bra val visade det sig!
Shoreditch är inte det flottaste eller mest turistiska området men desto mera urban stylish och lite trendigt just nu och dessutom var det just i det området eller nära till hands som utställningarna vi besökte befann sig.

Nobu som startade som ett japanskt restaurangkoncept med restauranger med japansk menu runt om i stora världsstäder och som många gillar, har numera ett antal hotell som även dessa går i minimalistisk japansk stil.
Bilderna inledningsvis visar den fina lobbyn med lounge/bar och reception med underbart fin service dygnet runt och längre ner får du se vårt rum om du inte redan sett det på min Insta-story…

Varmt och välkomnande och gott om plats att slå sig ner och arbeta ta en drink eller äta något från deras barmenu.
En härlig oas att kliva in i direkt från Londons sus och dus!

Vårt härliga rum!

Vi blev faktiskt uppgraderade eftersom det var så otroligt dålig luft i det första rummet samt att det var oväsen från oplanerat byggarbete som pågick i huset när vi var där.
Förutom uppgraderingen blev vi även bjudna på deras härliga brunch på lördagen med all sushi man kan tänka sig, varmrätter och dessertbord  to die for, så helt underbart bemötande från hotellpersonalen.

 

Jag har ju redan visat min outfit som jag bär ovan men passar på att repetera eftersom du just nu får 25% rabatt på både kjolen och träna med rabattkoden  405445.

På mig här hade jag en finkjol i satin som finns HÄR , en otroligt skön finstickad tröja av merinoull/cashmere och ett par klassiska pumps av mocka med 50% rabatt.

Ja, det var en liten ”husesyn” på Nobu Hotel i Shoreditch i London och lite senare visar jag lite restaurangfavoriter från vistelsen så då kommer det med lite glimtar från den härliga brunch som jag berättade om ovan bla.
Vid utcheckningen arrangerade hotellet transport till flygplatsen som var bästa sättet att ta sig dit en angenäm upplevde från start till slut så jag kan varmt rekommendera hotellet (ej sponsrat) om du vill testa något nytt i London!

Vill du spana in fler fina designhotell som jag bott på kika HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *