Hemnet-span på Gävlegatan

Idag bjuder jag ännu en gång på ett fint Hemnet-span som jag hoppas att du ska gilla.
Denna gången är de minsann ingen sekelskiftesstil så lång ögat kan nå, utan en nyproducerad våning i urban stil med utsikt ut genom ett flertal stora fönsterpartier med distinkta, svarta fönsterramar och utsikt över Hagastadens vackra siluett -en helt ny stadsdel i Stockholms som sakteliga växt fram.

Köket kommer från HTH och är av mörkbetsad ek samt stänkskydd och bänkskiva av marmorkomposit, väldigt snyggt dessutom att kombinera den brunsvarta köksinredningen med en specialgjord köksö/arbetsbänk av ljus ek som man gjort här.
Där borta skymtar vi vardagsrummet som har plats för både ett större matbord med utsikten över staden, samt en soffgrupp och det finns både balkonger och franska balkonger med fina sollägen från morgon till kväll som pricken över i i denna våning med adressen Gävlegatan 32

I den privata delen finns master bedroom samt två mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum ,gästrum eller kontor
Master bedroom har en balkong samt fransk balkong och här finns även en garderobsvägg med skjutdörrspartier av spegelglas.

Vill du ser mer av denna urbana våning skynda vidare till mäklarfirman Wrede som saluför denna just nu.

*mäklarbilder Wrede

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.