IKEA JUL 2019 är här

av | sep 18, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag går jag ännu en gång handlingarna i förväg och detta genom att visa JULEN 2019 hos IKEA.
Och när vi pratar om att gå händelserna i förväg, redan den 11 oktober (!) är det premiördags för julsortimentet i de blågula varuhusen runt om i hela landet.
Julen kommer onekligen tidigare för varje år som går känner jag och jag vill inte vara någon bakåtsträvare på något sätt men skulle önska att det var lite som när jag växte upp istället då tog man i de flesta fall in julgranen veckan före julafton och firade sedan jul fram till Nyårsafton och där med basta.
Nu firar vi jul hela december och sen på juldagen är julen slut typ.
Vad tycker du?

Årets julsortiment hos IKEA präglas av traditionella röda och lite mindre traditionella blå toner mot neutrala basfärger och ljusa nordiska träslag.
Allt behöver för en stämningsfull vinter och julfirande  oavsett sket eller lite man vill fira om man vill umgås, baka, pyssla eller bara njuta av lugna stunder i eget sällskap.

Kollektionen VINTERFEST innehåller mycket fint både till det dukade bordet och när det gäller ljusstakar och belysning till ditt julpyntade hem.

Ge dina julklappardet där lilla extra med röda ränder och rutor av designer Synnöve Mork.

Kreativ paketinslagning!

Slå in presenten i presenten på ett vackert sätt, här ser vi  VINTERFEST köksredskap och kökshandduk som blir en vacker och hållbar gåbortspresent i all sin enkelhet.

Hoppas du blev inspirerad och längtan till julen 2019  tickade igång en smula redan nu i september…jo jo var sak har sin tid och julen får allt vänta ett tag till!

Vill du dock vara ute i god tid med tex inköp av julbelysning så kika HÄR för fin sådan med 20% rabatt just nu.

*Pressbilder IKEA

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *