Ett litet fint Hemnet-span

Jag tar en liten paus i min rapportering från Paris och flikar in med ett fint litet Hemnet-span som jag föll för tidigare idag.
Kanske har det finger med i spelet att jag är helt trött i mössan idag efter hektiska dagar och försenat flyg hem igår, och helst av allt skulle vilja gå och lägga mig, och sovrummet i detta hem ser så mysigt ut!
Och av samma anledning har jag lagt fokus på att visa just sovrummet och det lilla smarta köks-kryp-inet med fin industriglasvägg som avdelare…

En kvadratsmart liten tvåa om 39 kvm med adressen Frödingsvägen 3 i Stockholm, en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån eller så..
Lägenheten har fina detaljer som fönsterbrädor i sten, vitmålade plankgolv, stora och tidstypiska fönster, industriglasvägg för att avskärma mellan kök och sovrum och sist men inte minst balkong som vetter mot den grönskande gården.

Här ser vi lite tydligare industriglasvväggen som jag beskrivit tidigare.

Vill du se mer av denna bostad och ta reda på all info som pris osv så kikar du vidare hos mäklarfirman Bo Sthlm som saluför denna pärla som faktiskt är riktigt fin tycker jag.

*mäklarbilder Bo Sthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.