*Inlägget innehåller annonslänkar*

Igår startade jag min dag betydligt tidigare än en vanlig söndag, och i ärlighetens namn så sov jag väldigt oroligt under natten precis som alltid när jag ska iväg på en resa.
Ja, igår for vi som sagt till Paris för designveckan och Maison & Objet som pågår tom på tisdag.

Vi var för en gångs skull ute i god tid så vi hann minsann fota dagens outfit innan vi hoppade på tåget precis hemma där vi bor i stan.
Ville känna mig lite uppklädd när Paris hägrade så valet föll på en svart klänning med volanger , nya svarta stövlar av mocka HÄR med lite vidd i skaften, och en klassisk svart kostymkavaj med tillhörande byxor i bagaget.
Svart funkar ju alltid även om det kanske känns lite strikt…

Close Up på stövlarna, kan verkligen rekommendera dessa men gå upp en storlek då de är lite små i storlekarna tycker jag.

Du hittar dem HÄR

Slog till på relativt nya doften Sundazed från Byred, ja jag älskar dofterna från Byredo som är stående favoriter tillsammans med ett gäng dofter från Dior!

Vi hade inte då värst mycket tid över för mat innan flyget eftersom det var gigantiska köer i säkerhetskontrollen men en snabb-sushi från rullande bandet hann vi med före take off!

Dubbelsyndade  och t om på en söndag, ja som du ser så blev det både flyg och socker!

Och väl framme i Paris och på språng in till hotellet, även denna gången ett designhotell som ingår i Design Hotels.
Förra gången vi var här bodde vi ju på Hotel de Nell men nu blev det en ny bekantskap i form av Le Pigalle minsann, men mer om det senare.
Följ mig gärna under dagen via Instagram och stories så syns vi snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *