Övre Östermalm

I förra veckan visade jag inte mindre än två riktigt fina Hemnet-span som många av er gillade riktigt mycket, så varför inte fortsätta i samma banor med ännu ett fint hem som alldeles nyligen kommit ut till försäljning?
Även denna gången är det en magnifik sekelskiftesvåning med massa fina attribut från svunna tider som det rör sig om, ja du förstår snart vad jag menar för nu kikar vi vidare!

Köket är ju i ett slag som man bara häpnar över, så fint i minsta detalj och fönsterpartiet är ju bara så himla vackert precis som fiskbensparketten, strukturerna och dörrdekorationerna…ja listan kan ju göras hur lång som helst…nämnde jag förresten takhöjden?

Älskar kök av den här typen som smälter in i den gamla stilen!

Hela skåpet med innehåll och allt, och spana in den kinesiska skålen där på bänken , wow så fin!

Härligheten fortsätter såklart genom hela bostaden och kakelugnen är ju ett vackert smycke i sig i denna bostad inrymd i en fastighet daterad år 1885 och med adressen  Grev Turegatan 86.
Detaljer som 3,3 m i takhöjd, stuckaturer, takrosetter, dörröverstycken, munblåsta fönsterglas, ståtlig kakelugn som sagt och fiskbensparkett, ja vad mer kan man önska sig?

Ett av fyra möjliga sovrum, fler bilder finns såklart att kika på hos
Mäklarfirman Wrede  som har fått äran att saluföra denna godbit om totalt 165 ljuvliga kvadratmeter i hjärtat av Stockholm.
Fantastiskt fina bilder tagna av Jesper Florbrant och som sagt, det finns ännu mer av samma vara om du kikar på mäklarsidan.

*Mäklarbilder Wrede

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.