Bestulna!

Denna sommaren som nu bokstavligt talat går mot slut har helt klart varit en av de härligaste somrarna för min del.
Inte för att det hänt något storslaget eller så, men så himla lugnt och skönt, härligt svenskt sommarväder och att fått lov att ha badbryggan här ovan bara ett stenkast från ytterdörren!
Guld värt för någon som mig som älskar att bada!
Ja många härliga bad dagligen har det blivit, ja senast igår badade jag två gånger och det är fortfarande magiskt skönt i vattnet!
Igår gjorde vi som så många andra gånger tidigare under sommaren så att vi tog med oss våra badrockar ned och hängde dem snyggt och prydligt över en trädgren nere vvid bryggan, så att vvi kunde hoppa i och bada direkt efter vår motionsrunda på ca 1,5h.

Trädet jag talar om är det här ovan i bild, och döm om vår förvåning när vi kom tillbaka och badrockarna var borta!
Min mans och min egen, båda från Gant och med något år på nacken men fortfarande som nya, var det någon som hade passat på att stjäla när vi var borta. Hur i hela fridens namn kan man göra sig till tjuv för någon annans badrock?
Ja man ska ju aldrig sluta att förvåna sig, och ja vi får kanske lägga en del av skulden på oss själva, men trodde inte att här ute i  lilla Norrviken var ett ställe för tjuveri. ..men tji fick vi.

Så himla retligt och man grämer sig en smula över att behöva köpa nytt av något som man redan hade och tyckte om, bara för att andra inte kan skilja på mitt och ditt.

Hur som helst så beställde jag varsin badrock redan igår av härlig premium velour av 100% bomull till oss igår och hittade båda två på REA och passade samtidigt på att utnyttja rabattkoden  405713 i samarbete med Ellos som gäller t.o.m. 20/8.
Villkor: Ytterligare 50% rabatt på Ellos kollektioner i rean och Ytterligare 30% rabatt på varumärken i rean! Max 1 gång/kund.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.