Från dagens shoppingrunda

av | aug 14, 2019 | Inredning & Inspiration

Halloj!

Oj, vilket sent inlägg det blev idag , jag har nämligen haft en ganska buzy dag men kände ändå att jag vill kika in och säga hej i vanlig ordning och bättre sent än aldrig…
Tidigare idag var jag inne i byn här i Båstad och fixade mina naglar vilket jag gjort i ganska många år, ja faktiskt sedan vi bodde här  eftersom Heidi som gör mina naglar är den bästa!
Och när det var klart tog jag en liten tur till mina favoritbutiker här i Båstad och du som följer mig via Instgram har kanske sett klippen från ljuvliga butiken Kisek?
Hos Kisek har jag köpt några a mina finaste ägodelar som tex de antika sängborden HÄR och vårt förra matbord samt en del annat antikt som står magasinerat, tyvärr.
Drömmen är ett nytt litet hus från 1800-talet att inreda helt i ”Kisek-stilen” som jag älskar över allt annat….

Och ja, det blev en del inköp som du ser!
Det fläckiga porslinet köpte jag i lilla butiken Style With Flowers och där köpte jag även snittblommorna och godsakerna från Pärlans.

Hos Kisek köpte jag två mat-tallrikar från Sthåls Keramik…måste börja samla känner jag!
Som du ser fick kolasåsen med saltlakritssmak följa med hem i påsen idag så gissa om det kommer bli glassfest här ikväll?

Hos Kisek köpte jag även två nya fina krukor med sån där perfekt krackelerad yta och den lilla krukan har en zebra på ena sidan och ett lejon på den andra.

Så nöjd med dagen och mina fina köp!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *