Torsdagsmyset

av | aug 8, 2019 | Okategoriserade

Hej fina bloggkompis hoppas att allt är fint hos dig denna torsdag i augusti.
Här är allt toppen, vi är tillbaka i Båstad och jag har haft en riktigt produktiv dag och avverkat jobbmåsten, en härlig PW med min man ”Bjäre runt” ätit glass, badat två gånger vilket är helt underbart bara en sån sak.
Nu mot kvällen har det börjat regna lite men vad hör det, här är det nämligen upplagt för myskväll!
Vad roligt förresten att så många av er gillade mitt inlägg med fina soffbord HÄR ev kommer det mer av samma vara i ett annat inlägg snart!

Mässingsknuten, så himla glad att jag köpte den i Torekov, blir glad varje gång jag ser den.
Lyckan är att hitta sådana detaljer till sitt hem, gå på din magkänslan helt enkelt och lita på din intuition och omge dig med sådant som tycker om!
Funkar alltid i alla tider oavsett trender osv, jag lovar!

Kuddarna som skymtar bakom Affe har jag fått många frågor på och sammetskudden med frans finns HÄR och sidenkudden med exotiskt mönster och leoparder finns HÄR och dessa båda ingår i en kampanj där du får 3 kuddar till priset av 2

Torsdagsgodis på fint fat från Sthåls Keramik, även detta porslin fungerar som lyckopiller på mig så det får bli mer av den varan känner jag.

Världens finaste Affe behöver ju ingen närmre presentation vid detta laget, men är det någon som gillar och uppskattar mys och gos så är det verkligen han, bästa killen och tänk att han varit en del vårt  liv i hela 9 år nu!

Doftljusfavoriter, tändaljus passar ju en regnig kväll i augusti och snart är vi ju inne i höstmysperioden på riktigt ven om kag hoppas att sommaren dröjer kvar en smula till.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *