Klipplyx i Torekov

Hej fina bloggvän, hoppas att allt är fint hos Dig.

Nu avlöser ju den ena härliga sommardagen den andra med vykortsvyer som får en att behöva nypa sig i armen då och då för att förstå att detta händer här och nu.
Svensk sommar när den är som allra härligast, och vi njuter i fulla drag och varvar bad från idylliska badbryggan precis nedanför huset där vi bor med ännu fler bad ute i Torekov.
Igår tog vi kvällsdoppet kl 21.30 i spegelblankt stilla vatten och bokstavligt talat rosa himmel.

Torekov, denna sommarpärla med total idyll och det ena gulliga huset efter det andra att tråna efter! Tänk lyckan att ha ett sommarhus där, jag hoppas att alla de som faktiskt har det förstår hur otroligt lyckligt lottade de är.

Häromdagen köpte vi med oss havskräftor och rökta räkor från fiskbutiken i byn och slog oss ned på klipporna precis vid den ena av tre badbryggor, den mest enda är ju Morgonbryggan som nu dessutom är mera känd från filmen Solsidan, och åt dessa i all enkelhet vilket nästan alltid är det allra godaste.

Hur många gånger vi badade i det kristallklara 23° vattnet tappade jag helt räkningen på, ja älskar man att bada som jag gör så är finns det inget som går upp mot att bada här hemma i Sverige under sommaren.
Det är en helt magisk krispig känsla som man inte får någon annanstans i världen, tycker jag.

Ha en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.