Ett iskallt tips!

av | jul 26, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate


Nu under rådande högsommarvärmen är jag glad att jag har  en mycket användbar, mjuk isform av silikon (adlink) för infrysning av isbitar, och då talar vi inte om mesiga små isbitar utan riktigt stora iskuber strl XL!
Så himla smart med några stora isbitar istället för många små tycker jag, också är de perfekta om man vill göra dekorativa isbitar med frukter/bär osv för både fin servering och god smak på vattnet som man dricker till vardags.
Vanligt kranvatten i en fin bringare  med några dekorativa isbitar som de här, är ett toppenbra alternativ både för plånboken och för miljön i jämförelse med vatten som man köper i butik.
Om du vill köpa en egen isbricka så hittar den lika min så kika HÄR

Ett annat tips är att stoppa ner  jordgubbar eller annan frukt och citronmeliss i vattnet innan man ställer in formen i frysen, men här är det bara fantasin som sätter gränser för man kan använda i stort sett precis vad som helst som man tycker om och som får plats i själva formen.
Glasen som jag använt och som syns i bild är egentligen är gamla och storfavoriter här hemma men är du sugen på liknande glas så kika på dessa kristallglasen som är på REA just nu!
Ett litet vardagstips från mig, och idag är det ju fredag igen, bästa dagen i hela veckan!

Kram

1 kommentar

  1. Sofie

    Vilken kul idé, det ska jag testa 😀

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *