*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, hoppas att du haft en underbar sommardag precis som jag har haft här i Båstad.
Dagen har ägnats åt idel bad, terrass- och klipphäng i Torekov och du som följer mig via Instagram har kanske redan sett hur underbar dagen har varit?
Svensk sommar när den är som bäst alltså, vilken ren och skär lyx det är!

Också måste jag ju visa Dig, för med perfekt tajming till sommarens återkomst så levererades mina nya fina strandstolarna från Ethimo  och det nya handgjorda parasollet i asiatisk stil från Mimou .
Båda helt fantastiska produkter som jag varmt kan rekommendera inte minst med tanke på hantverket och kvaliteten. Strandstolarna hittar du HÄR och parasollet finns HÄR och det fina i kråksången är att om du vill slå till på samma så kan du utnyttja min rabattkod 405412 som ger dig 30% rabatt på dyraste varan!

 

Lyckan att ha en massa egna fikon på G på det fina fikonträdet som också är hyfsat nyinflyttat. Keramikkrukan har jag ju redan visat men den tål att visas igen och denna kan du köpa med 20% rabatt med rabattkoden INREDNINGSHJALPEN HÄR

Ha en fortsatt fin sommarkväll och njut!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *