Rabattkod för Ellos Sommar-REA

av | jul 24, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Sänghimmeln ovan i bild hittar du HÄR  och sängkappan av linne HÄR.

Idag vill jag passa på att tipsa Dig om Ellos Home’s pågående Sommar-REA med kraftigt reducerade priser på en massa fina möbler, mattor, belysning och textiler, och nu får Du ytterligare 20-50% EXTRA rabatt på Ellos Summer Sale – Inkl. varumärken när du anger rabattkoden 405710 i kassan.
Rabatten gäller för dam, herr, barn samt heminredning.

Handvävd matta av viskos som finns HÄR

Ullmatta med zigag-mönster och fransar i hörnen finns HÄR

Vad sägs tex om utemöbel-gruppen ovan som finns HÄR och med hela 50% rabatt (6000 kr för hela setet)

Den fina handknutna ryamattan ovan kan du slå till på med 30% rabatt HÄR

 

Tavla med häst HÄR // Tavla med hund HÄR

Kudde med leopardprint HÄR

Grått fårskinn HÄR // Vitt lammskinn HÄR

Bordslampa med svart träfot och vit skärm HÄR// Väggarmatur med saxarm 30% rabatt

Fin djupstoppad fåtölj/stol i Howard-stil med 50% rabatt som passar både som skrivbordsstol, stol i soffmiljö eller varför inte som matstol ?

Fint kvadratiskt soffbord av trä med marmorskiva med 40% rabatt

Att inreda med mattor gör så mycket för helheten! Tänk rymd och balans, välj en stor matta som rymmer hela möblemanget och ramar in det hela på ett snyggt sätt. Viskosmattan HÄR som jag valt ut finns i flera kulörer och storlekar upp till 250 x 350 cm

Den fina lampfoten av keramik med krackelerad yta och hantverkskänsla hittar du HÄR , fin som den är med en stor ljuskälla alternativt med en lampskärm som du köper separat.

Den textilklädda sänggaveln som passar till 180 cm säng hittar du HÄR med 30% rabatt!!

Fin lampa med fot av svarvat trä och denna är på REA så med rabattkoden blir det REA på REA på denna som du hittar om du kikar HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa Dig om bänken som finns HÄR den är dock ej på REA men det är den  söta tavlan med bulldog som motiv med 30% rabatt och även sammetskudden i bild HÄR.

Villkor: Ytterligare 50% rabatt på Ellos kollektioner i rean och Ytterligare 20% rabatt på varumärken i rean! Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-08-06. Gäller ej på elektronik/elektriska varor/tillbehör eller på varor märkta med ”Kampanjpris”.
I collaget nedan hittar du några av mina personliga favoriter, en del av dem hittar du redan hemma hos mig och en del funderar jag på att slå till på.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *