REA på REA’n med rabattkoden

av | jul 22, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Vårt sovrum i sekelskiftesstil har jag visat ganska så ofta här i bloggen, och jag får ofta frågor om var de olika sakerna kommer ifrån.
Idag tänkte jag visa en gammal bildserie där vi fortfarande hade den fina den fina sänggaveln i romantisk stil och anledningen till det är enkel.
Den fina sänggaveln är nämligen på REA just nu med 30% rabatt och dessutom kan du utnyttja rabattkoden HÄR som ger ytterligare 40% rabatt på Ellos egna kollektioner med nedsatt pris.
Galet bra inte sant?

Bäddat och klart!

Jag har bäddat med de sköna bäddseten Hope av ekologisk bomull där jag valde en mintgrön kulör (finns fler kulörer ) som passar perfekt i vårt redan svagt mintgröna sovrum.
Bäddsetet matchar jag med vita örngott med vinge   samt ytterligare en variant av grönt linne.
Produkterna ovan är tyvärr inte på REA men med min rabattkod i samarbete med Ellos 405412 får du 30% rabatt på dyraste varan hela juli månad.

Skira gardiner i kombination med mörkläggande längder, våra är specialsydda eftersom vi har 3,60 i takhöjd men har man normal takhöjd så vill jag tipsa dig om dessa skira gardinlängder som just nu är på REA.

En annan favorit som jag vill tipsa Dig om som också är på REA med 30% rabatt är sammetskuddarna HÄR med måttet 60×60 från Dirty Linen.
Jag har dessa i bland annat rosa och den fina gröna nyansen ovan och älskar dem!

 

2 Kommentarer

 1. Ida

  Hej Inredningshjälpen
  Så himla fint och inbjudande sovrum. Nu måste jag fixa till vårt eget även om vi inte har samma takhöjd så kopierar jag ditt
  Tv 4 borde ta in dig eller någon av tidningarna då din still och sättet du gör det på slår alla andra med hästlängder.
  Tack för all inspiration och fina uppslag, du får en alltid att tänka till och använda både gammalt och nytt

  Kram
  Ida

  Svara
 2. Nadja

  Så fint! O du någon gång vill sälja den rosmönstrade kudden så kontakta mig! Bara måste ha den och vet att den inte finns att köpa längre… 🙁

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *