Bäddset för dubbeltäcken

av | jul 20, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

I veckan fick jag ett önskemål från en av mina fina följare om jag kunde tänka mig att tipsa om fina bäddset för dubbeltäcken ,och det är ju klart att jag  vill det och gör det via detta inlägget så att fler kan ta del av samma.
Dubbeltäcken är nog inte lika vanligt som att man bäddar med 2 dubbeltäcken, åtminstone inte i Skandinavien, men bor man på hotell utomlands så är det ju ofta så att man måste brottas om samma täcke haha (jag vill helst ha mitt eget att vira in mig i)

Hur som helst nedan hittar du flera fina förslag ifrån mig!

Paisleymönstrat bäddset av egyptisk bomullssatin i flera olika färgställningar hittar du HÄR

Mintgrönt bäddset av ekologisk bomull från Himla

 

Rutigt bäddset som är på REA om du kikar HÄR

Ovan ser vi ett enfärgat bäddset i mjuk, finkammad bomull. I setet ingår ett påslakan med måtten 220×220 cm och två örngott med måtten 50×60 cm. HÄR

Bäddset med ”bäckebölja” som finns HÄR

Dirty Linens ekologiska linje Randy. Bomullspercalen har en skön tvättad känsla och på REAN HÄR

Enfärgat isblå bäddset från Beach House HÄR

 

Mönstrat bäddset från som är så himla fint från Mille Notti

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Att ha svartvita favoriter

    […] coola kängor HÄR// Svartvita skor utan klack […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *