Finaste krukan & utekök

av | jul 16, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Homeroom*

Hej fina bloggvän, hoppas du haft en fin tisdag och att du inte blåst bort, ja här i Båstad har det stormat rejält och gässen går höga på havet här utanför mitt fönster.
Idag har jag iallafall fixat och donat en smula ute på terrassen och varit och köpt några fina växter som tex fikonträdet som du ser ovan.

Uteköket har jag jur edan visat Dig och har du missat detta så hittar du det HÄR, men nu var det en helt annan sak som jag vill att du ska spana in, nämligen den fina keramikurnan med handtag och superfin hantverkskänsla.
En stor och rejäl urna som ser riktigt exklusiv och dyr ut fastän den inte är det, ja jag skulle gissa på fyrdubbla priset om jag inte visste prislappen
Ett riktigt kap med andra ord, och dessutom blir det ännu bättre pris om du anger rabattkoden INREDNINGSHJALPEN för då får du 20% rabatt på hela ditt köp inklusive varumärken och möbler hos Homeroom.

Hampamattan är också nytillkommen och finns HÄR , även denna kan du slå till på med nyss nämnda rabatt!

Hoppas att mina bilder gör urnan rättvisa för den är så himla fin att jag bestämt mig för att beställa några till.

Som sagt du hittar den HÄR och jag tipsar med risk för att den tar slut innan jag hinner beställa fler själv hahaha..

Affe gillar att springa runt på terrassen och tycker att den tillhör honom precis som vår balkong i stan, och han vill alltid vara med på ett hörn när kameran åker fram.
Hoppas du blev inspirerad och glöm inte bort rabattkoden INREDNINGSHJALPEN som ger 20% rabatt på allt hos Homeroom under hela juli månad och mer än en gång per person.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *