Inredningshjälpens favoriter med 30% rabatt

av | jul 11, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Nu när jag har den superbra rabattkoden 405412 i samarbete med Ellos Home som ger Dig 30% rabatt på dyraste varan (inklusive varumärken) så tänkte jag passa på att tipsa Dig om personliga favoriter som finns hemma hos mig.
Storfavoriter som jag köpte både för ett tag sedan och som är relativt nyinflyttade men som garanterat är keepers som jag verkligen tycker om.

Först vill jag tipsa Dig som vill ha liga magiskt fina gardiner som de som jag har hemma hos mig från Mimou. Det finns en hel uppsjö att välja mellan både när det gäller längd/bredd/kulör och material och du hittar alla HÄR och mera spefikt är mina dessa som heter Grace med dubbel bredd.

 

Affe har en gen liten hörna som bara är hans och där har han det mysigt med den tjocka dynan klädd i fint linnetyg och små tofsar i hörnen HÄR, ett litet vitt lammskinn och en linnepläd från Himla.

En annan favorit är bäddseten från Dirty Linen , jag älskar alla deras produkter både av linne och bomull av högsta kvalitet och bäddsetet i bild hittar du HÄR.

Decokuddarna från Classic Collection är en annan favorit och du hittar massor av fina varianter HÄR

Mera specifikt den fina benvita kudden med tofsar och bollar på som finns HÄR.

Kaminen kan du inte köpa med rabattkoden men den finns HÄR, däremot tavlan med hästen som finns HÄR kan köpas med rabattkodsrabatt!

Mina coola sneakers HÄR kan du också slå till på, ja rabattkoden gäller såklart även på mode!!

Kanske är du sugen på ny fin belysning, och varför inte satsa på vägglamapan i industriell stil   som du ser hemma hos mig?

Sist men inte minst vill jjag tipsa Dig om de art deco-stylish produkterna från House of Hackney som du hittar HÄR, så mycket fint att man blir smått tokig!

Hoppas du blev inspirerad och glöm inte ange koden 405412 när du checkar ut i kassan!!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *