Succé för rabattkoden INREDNINGSHJALPEN

av | jul 8, 2019 | Okategoriserade

*Betalt samarbete med Homeroom*

Idag vill jag berätta en rolig sak för Dig det blev nämligen stor succé för min rabattkod i samarbete med Homeroom oh därför har de nu förlängt erbjudandet så att det gäller hela juli månad ut!
Yes, rabattkoden INREDNINGSHJALPEN som ger 20% rabatt på hela ditt köp (kan utnyttjas flera gånger/person men ej på rea-produkter och ej i kombination med annat erbjudande), så passa på att tex köpa något fint till din terass uteplats eller balkong, sommaren har ju bara börjat!

Jag har ju visat min lilla citybalkong i olika skepnader sedan tidigare, men i skrivande stund håller jag på att drar upp riktlinjerna för att inreda en betydligt större takterrass som tillhör en lägenhet som vi ska tillbringa en del av sommaren i, så det ser jag fram emot. Hjälp mig välja utekök är du snäll, jag velar mellan detta uteköket i svart eller detta detta köket i vitt , vad tycker du?

Drömmen om ett eget utekök, egenodlade färska örter, tomater osv planterade i fina krukor av terrakotta, keramik kika HÄR, själv tänker jag slå till på det här fina setet med korgar i olika storlekar och med härlig hantverkskänsla.

Ovan i bild ser du stålmöblerna Flower från Ethimo av toppenbra kvalitet, komfort och design och som dessutom aldrig rostar eftersom varje beståndsdel är galvaniserad före pulverkackeringen med en av väldigt många fina kulörer att välja mellan.
I serien ingår flera olika storlekar och modeller av bord, även barbord, klappstolar, stapelbara stolar, barstolar och sist men inte minst stolar med armstöd och som sagt, me rabattkoden får du 20% på dessa!

Att inreda sin uteplats med mattor för utomhusbruk blir allt mer vanligt och gör precis som inomhus mycket för helheten. Jag gillar mattor av jute/naturmaterial men fler alternativ finns HÄR

Affe anser att vår lilla balkong tillhör honom, där är han kung och kan kika ner på sorlet nedanför.

Har man en lite större uteplats att inreda så kan man ju välja och vraka mellan hur mycket fint som helst som finns när det gäller utemöbler.
Tänk utanför fasta möbelgrupper, mixa och blanda olika material och stilar för din egen personliga inredningsstil även när det gäller uteplatsen

Litet soffbord med ”galler” nedtill HÄR// Litet vitt sidobord (fler kulörer) HÄR

Fåtölj av teak med tillhörande väderbeständiga dynor HÄR

Parasoll HÄR // Parsollfot med snygg design HÄR som är anpassad till parasollet

Matbord i minimalistisk stil med plats för många HÄR (utdragbart med pop-up skiva)

Solsäng av teak HÄR // Trädgårdssoffa av aluminiumHÄR

Litet bord av teak  Clay // Stol tillverkad av galvaniserat stål (rostar ej) som finns i många fina färger

Lampa av flätat naturmaterial på REA // Ljusslinga HÄR

Näst efter drömmen om ett eget utekök kommer nog drömmen om en pool att bada och svalka sig  i hela sommaren.
Där vid poolkanten ser du fina stålmöblerna Flower i en hel massa färger på rad, vilken färg väljer du?

Och visst drömmer vi om långa härliga dagar vid havet i sommar?
Glöm inte parasollet eller din sköna solstol för den delen, det gör ju dagen om än mera perfekt!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *