På dagens agenda

Hej fina bloggvän!

Ett sent inlägg i bloggen i kväll oh med några ”rakt upp och ner bilder” från takvåningen som vi bor i nu under sommaren.
Vi hyr ju såklart möblerat och klart, och vi har inte riktigt bott in oss eller vant oss vid den nya och betydligt mer moderna stilen än den vi har hemma hos oss men sakta så säkert.
Jag tänker fixa till lite efter hand vi ska ändå bo här några månader är det tänkt så man vill ju ha det så mysigt och hemtrevligt som möjligt.
Bilderna tog jag med mobilen när jag satt i soffan tidigare idag hahaha så ha lite överseende med kvaliteten på dessa men du ser ju på ett ungefär hur vi har det här.

Takterassen med utsikt över halva Bjäre och havet precis framför huset går inte av för hackor och nu väntar vi bara på att sommarvärmen ska komma tillbaka så vi kan njuta för fullt!
Och på tal om takterrassen denna ska jag inreda nu inom de närmaste veckorna så det tänkte jag så klart visa för Dig och startar med att visa Dig uteköket som kommit på plats idag och som ska fixas till ytterligare hade jag tänkt.
Samma utekök med en rejäl rabatt tipsade jag om i detta inlägget HÄR så kika där om du är sugen på att slå till på samma eller något annat tjusigt i utemöbelväg.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.