Ett magiskt hem i Helsingborg

av | jul 6, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans fina Hemnet-span i bloggen lät vänta på sig en smula men uttrycket ”den som väntar på något gott…” har nog aldrig passat bättre in än just i detta fallet.
Idag har jag nämligen en fin bostad som är till salu i Helsingborg som jag vill visa Dig, så scrolla neråt direkt så förstår du vad jag syftar på!

Visst blir man betagen av välbevarade 186 kvm med tidstypiska detaljerna daterade 1907, takhöjd om 3,20 meter med genomgående stuckaturer, takrosetter, magnifika bröstpaneler, generösa fönsterpartier som renoverats och isolerats varsamt, dubbla burspråk, vacker fiskbensparkett, original spegeldörrar, golvsocklar om 42 cm, och en vacker fungerande öppen spis med Carrara Marmor som kronan på verket.
Vad mer kan man önska sig?

Jo, får man så kan man ju önska sig ett drömkök lika detta här ovan som tillhör bostadsrätten med adressen Drottninggatan 51 i härliga Helsingborg

Hur fint är inte detta?

Så himla fint och sobert och genomgående genomtänkt att man (läs jag) blir helt betagen och vill flytta in på studs och allra helst färdigmöblerad med all inclusive så att säga, ja det hade minsann inte varit helt fel.
Vill du spana in bostaden i dess helhel och ta reda på all info så skynda vidare till Bjurfors som fått äran att saluföra den godbit.

*Mäklarbilder Bjurfors

1 kommentar

  1. Magdalena

    Vilken fin lägenhet, förstår dig verkligen:) Har du någon aning om vad mattan på första bilden kommer ifrån? Trevlig helg! Hälsningar, Magdalena

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *