Sommar eller höst?

Hej fina bloggvän hoppas att allt är fint hos Dig.
Sommaren har ju tagit en liten paus vad det verkar som och vädret är nu mer likt höst än sommar om du frågar mig.
Men kontrasterna i livet skapar ju en viss dynamik som är svår att leva ute och eftersom vädret inte är något som man kan råda över är det bara att gilla läget och gör det bästa av det inte sant?

Hösten är ju ganska fin och mysig på sitt sätt med sitt lite lugnare tempo och där det är fullt legitimt att hänga inomhus och tända massor med ljus dricka te och svepa in sig i en varm skön pläd så det kan man ju göra med gott samvete även sommardagar som dessa med blåst och ihållande regn.
Den guldiga detaljen med marmofot där bakom ljuset kommer förresten från Classic Collection och finns
HÄR.
En sån där fin deco-grej som man kan ställa lite varstans och nu blev det där på skåpet som är ett sånt där skåp fullt av ”bra och ha grejor” , men just nu är det helt fullt så det borde rensas.

Linnepläden där på stolen är en annan favorit en skön sommarpläd med slarvig franskant som finns i olika varianter om du kikar HÄR.

Spegeln i bild och även mattan under bordet kommer också från Classic Collection och mattan hittas HÄR med 50% rabatt och spegeln HÄR.
Med det sagt, eller osagt, för detta inlägget blev ju mest svammel om väder och vind, vill jag önska Dig en fortsatt fin och mysig kväll.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.