*Inlägget är skrivet i samarbete med Yves Rocher*

Hej fina bloggvän hoppas att du njuter av den sista söndagen i juni, en solig och varm dag som jag tänkte avrunda här i bloggen med att visa dig lite väldoftande produker från och i samarbete med Yves Rocher
Ett välkänt varumärke som gjort sig kända för deras varor via postorder lång innan näthandeln ens existerade…oj vem minns ens att det varit på det viset,  haha.
Jag har valt ut ett gäng favoriter som jag vill tipsa Dig om men även påminna Dig om deras stora Sommar-REA med upp till 50% rabatt   där du hittar en hel massa bra produkter.

 

Vi börjar med att kika på nagellack i två härliga rosa nyanser som passar bra på sommaren, och dessa du hittar HÄR  och just nu med 25% rabatt.
Nagellacket i bild som jag har på naglarna heter Rose Camelia

Parfymen Oui à l’amour som representerar mod och passion!
Ett oväntat möte mellan sprudlande fräschör och vibrerande sensualitet ,krispiga toppnoter av angelika-blomma framhäver den naturliga feminiteten hos rosen i hjärtnoten.
Parfym nummer två heter Mon Evidence och doftar ljuvligt av mandarin och den sensuella feminiteten från damascenaros i kombination med sötman från vanilj och den kraftfulla doften från patchouli.

Jag älskar att kombinera duschtål med parfym och köper ofta samma och gillar du tanken så hittar du duschtvål i samma doft som Mon Evidence   samt till doften Oui à l’amour.

 

I min lilla samling ser vi även ett bronzing powder som hör sammarmånaderna till tycker jag, och denna solpuderduo i flera nyanser är toppenbra. Använd nyanserna en och en allteftersom din hudfärg ändras eller så kan du blanda dem och glöm inte halsen för ett naturligt resultat.
Kabukiborsten hittar du HÄR och vill du spana in mascaran för extra volym så finns denna HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *