Istället för midsommarblommor

av | jun 19, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän!
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så finns det ju varken midsommarblommor eller fina helgbuketter att visa upp just nu av förklarliga skäl, men som kompensation bjussar jag idag på blomsterprakt av annat slag.
Var ju tvungen att ta en bild i detta rosa blomhav vid vårt hotell, ja älskar man rosa och blommor så är ju detta drömmen!

Måste även tipsa om min lilla outfit som du ser ovan i bild med supersköna paperbag shortsen av linne HÄR samt min baddräkt med leomönster som jag bär därtill och som finns HÄR men nu med reptilmönster istället för leopard.
Väskan är från Ralph Lauren och mina flippisar HÄR.

Ha en fortsatt fin onsdag och hoppas du du kikar in här hos mig snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *